Nega obraza

Salon Katarina

Nega obraza

Od 1.aprila 2014 vam je na voljo visoko kakovostna, popolnoma naravna, zelo učinkovita in varna kozmetika

Comfort Zone - Secret Nature

priznanega uvoznika Everet International d.o.o. 
Comfort Zone je svetovno priznana znamka na področju nege obraza in telesa, uvrščena med najboljše SPA linije na svetu, nagrajena tudi z European SPA award 2006, Asia SPA awards… Izvira iz mesta Parma, kjer je dr. Bollati skupaj z mednarodnim teamom razvil vrsto sprostilnih in lepotnih ritualov za obraz in telo in je prisotna v več kot 40 državah sveta. Že samo ime pove, da so izbrani proizvodi in tretmaji narejeni s posebno pozornostjo in stilom. Ime je ograjeno z dvema okvirčkoma, ki simbolizirata dve roki, ki varujeta in negujeta vašo kožo.

Danes vse več ljudi želi, da se naravno vrne in zamenja umetno. Po letih raziskav naravne kozmetike se trendi vse bolj nagibajo k negovanju z naravno, organsko kozmetiko. Kozmetične hiše so se odzvale trendu in proizvedle posebne linije, ki spodbujajo kvaliteto življenja.

Zahteve po naravni, organski, bio kozmetiki so vse večje. Zato se je tudi kozmetična hiša Comfort Zone odzvala s certificirano linijo Secret Nature. SPA linija COMFORT ZONE združuje inovativen pristop ter izjemne rezultate naprednih kozmetičnih raziskav, združene s čutnimi rituali, edinstvenimi masažami in italijanskim dizajnom.

Linija je zasnovana po strogih kriterijih BREZ kemikalij, BREZ Ecocert-a parabenov, BREZ mineralnih olj, BREZ barvil, BREZ dodanih vonjav. Kozmetika Secret Nature proizvedena pod budnim očesom strokovnjakov s svojo bogato teksturo hrani in vitalizira še tako zahtevno kožo. Razvajanje z aktivnimi sestavinami kot so jojoba olje, karitejevo maslo, buriti olje so samo del skrivnosti, ki jo linija Secret Nature nosi v sebi. Zaradi svoje izjemne formule ščiti naše izvorne celice in hkrati se bori proti staranju. Edinstvena organska nega obraza proti gubam vas bo zapeljala s kombinacijo intenzivne, čutne masaže in najboljšimi organskimi sestavinami. Filozofija Sacred Nature izhaja iz spoznanja, da je sinergija med močjo znanosti in modrostjo matere narave idealna kombinacija in ponuja varne in učinkovite formule. Rezultat tega je lepotni ritual sacred nature za obraz in telo z extremno učinkovitimi, hranilnimi in zaščitnimi naravnimi in organskimi sestavinami z antioxidantnim in anti-age delovanjem.

Nega je primerna za vse tipe kože ne glede na starost in tip kože, tudi za najbolj občutljive.

Z redno uporabo izdelkov linije Secret Nature za obraz in telo vam bosta koža in okolje hvaležna. Vabljeni na strokovne nege v Salon Katarina!

Prav take nege si lahko privoščite tudi v DarkaSpa Kranj, Thermani Wellness park Laško, Natasha space Ljubljana in Wellness Lucija Loče.
Comfort Zone je prav tako poznan v več kot 45-ih državah (Avstriji, Italiji, Češki, Nemčiji, Švici, Portugalski, Franciji, Irskem, Belgiji, Polski, Rusiji, Norveški, Švedski, Tajskem, Ameriki, Australiji, Kitajskem, Maroku, ...).

POPOLNA NEGA OBRAZA VRATU in DEKOLTEJA Z ORGANSKO Secret Nature kozmetiko

OPIS: pozdravni ritual, površinsko čiščenje, piling oz. globinsko čiščenje, intenzivna masaža obraza, vratu in dekolteja, nanos maske, presenečenje, edinstvena masaža s sproščujočo tehniko, vtiranje gela za okrog oči in zaključni nanos ustrezne kreme.

REZULTAT: Ta ritual z edinstvenimi sestavinami in omamnimi vonji sprošča hkrati pa vidno nahrani in obnovi ter izboljša tonus. Koža je globoko nahranjena, svileno mehka, pomlajena in zaščitena pred agresijami iz okolja in staranju.

60min / 55€

OSVEŽILNA NEGA OBRAZA z organsko kozmetiko Secret Nature

30min / 30€