Predstavitev

Salon Katarina

O meni in mojem salonu

Lastnica in ustanoviteljica Salona za pedikuro in nego telesa je KATARINA GNEZDA poročena MOHORIČ iz Idrije. Salon Katarina se predstavlja s sloganom »za vašo sproščenost in sijaj«. Njen namen je, da stranka izstopi iz salona sproščena in sijoča, torej pozitivna.

Ga. Katarina je po osnovni izobrazbi zdravstveni tehnik. Poti so jo vodile na ZTI Ljubljana, kjer je uspešno zaključila kvalifikacijo kozmetični tehnik. Od znanja je želela še več, zato je po končanem dodiplomskem študiju na Fakulteti za upravo v Ljubljani na Portugalskem diplomirala informatiko v javni upravi. V času študija je delala v kozmetičnih salonih ter kozmetične storitve izvajala tudi na terenu. Poleg tega se je stalno izobraževala in izpopolnjevala na področju kozmetike, še posebej pedikure.

Po več letnih delovnih izkušnjah na področju razvojne informacijske tehnologije v bančništvu, si je želela pomagati ljudem. Povod za to je bila smrt njene »none«, to pomeni, ljubezen do pomoči starejšim ljudem. Svoje znanje je usmerila v pedikerstvo in tako tudi pridobila veliko dodatnih detajlnih znanj na tem področju.

V salonu se bomo trudili, da bodo prav vse naše storitve kvalitetne ter da bomo ustregli vsem strankam. To pomeni zagotoviti intimo, mir in sproščenost.

V mesecu februarju 2010 je bila Katarina Mohorič izvoljena za poslanko skupščine sekcije kozmetikov Obrtno-podjetniške zbornice Slovenija. V letu 2013 delamo na boljšem svetu. Smo EKO usmerjen salon. V letu 2014 in v letu 2018 pa je Katarina Mohorič kot članica Obrtne Zbornice Slovenija ponovno izvoljena v Upravni odbor Sekcije kozmetikov.

Salon Katarina

Eko salon

Želimo prispevati k boljši kvaliteti našega/vašega življenja in življenja naših/vaših potomcev. Želimo, da dihate čist zrak in pijete čisto vodo.

Zato v našem salonu pri svojem delovanju varujemo naše okolje tako, da ga čim manj onesnažujemo in obremenjujemo. Ker nam je glavno vodilo skrb za človeka in okolje v katerem živi, ob upoštevanju zakonodaje in zagotavljanju kvalitete storitve, upoštevamo ekološke pristope s tem da:

 • uporabljamo kozmetične izdelke, ki so organskega izvora (ECO CERT), proizvedeni na način, ki ne obremenjuje okolja in živali in pakirani v biološko razgradljivi embalaži (označeni z zeleno piko);
 • strmimo k temu, da je čim večji del potrošnega materiala, ki se uporablja pri delu, primeren za recikliranje (green orange);
 • smo varčni s porabo vode in potrošnega materiala, vendar nikoli na račun higiene in kvalitete storitve;
 • ločujemo odpadke (papir, plastika, komunalni in infektivni odpadki);
 • pri prodaji izdelkov uporabljamo vrečke za večkratno uporabo iz blaga;
 • pri čiščenju salona uporabljamo biološka čistilna sredstva in kvalitetne čistilne krpe;
 • perilo peremo z biološkimi pralnimi sredstvi in sušimo na zraku;
 • ugašamo luči v kolikor je za delo dovolj dnevne svetlobe;
 • kolikor se le da omejujemo uporabo aparatov in pri delu prisegamo na naše roke;
 • poslužujemo se minimalne količine tiskovin (EU Ecolabel, PEFC) in le izrecno oglašujemo v tiskanih medijih;
 • že uporabljen papir, ponovno uporabimo;
 • tiskovine npr. letake uporabimo večkrat v kolikor so ti popolnoma nepoškodovani;
 • prizadevamo si, da del dobička od vsake opravljene storitve namenimo društvom in neprofitnim organizacijam, ki se borijo za varovanje okolja in živali.

Od leta 2013 smo   

Salon Katarina

Kje nas najdete

Pedikura in nega telesa
Katarina Mohorič s.p.
Lapajnetova 7, Idrija

DŠ: 41621069

info@salonkatarina.si

051 666 330

Za vse storitve delavnik prilagajamo željam naših strank, saj se zavedamo, da si danes težko vzamemo čas zase.

Naročila sprejemamo vsak dan ob 8h do 20h na mobilno številko 051 666 330 ali na e-mail: info@salonkatarina.si

Klice sprejemamo med posameznimi tretmaji, zato Vas v primeru nedogovorjenega klica vljudno naprošamo, da nas ponovno pokličete.

Najlepša hvala za razumevanje.