Pokrovitelji

Salon Katarina

Kot pokrovitelj dogodkov

2018

2017

2016

Pokrovitelji maturantom 2015/16

nedelja, 3.4.2016

V veslje nam je, da smo tudi letos pokrovitelji v obliki donacij maturantom Gimnazije JV Idrija v Modri dvorani v Idriji.


2015

Donacija za srečelov

sobota, 12.12.2015
Mladinski center sobotne večere na placu. Z veseljem smo donirali kar lepo število darilnih bonov za srečelov, medtem ko bo igral odlična swing skupina Juice band. Čestitke dobitnikom.


Donacija na oglarskem prazniku

sobota, 22.8.2015
20.jubilejni oglarski praznik v Krnicah z nedeljsko osrednjo prireditev, kjer ste lahko tudi eden izmed dobitnikov naše donacije za srečelov - čestitamo!


Velik Šmaren

sobota, 15.8.2015
Salon Katarina je z veseljem doniral za srečelov za praznik Velikega šmarna ter praznovanje 110 letnice PGD Sp.Idrija. Čestitke dobitnikom.


Donacija za srečelov PGD Ledine

sobota, 25.7.2015
Salon Katarina je rade volje doniral za gasilsko veselico PGD Ledine. Čestitke dobitnikom.


Donacija PGD Zavratec

sobota, 18.7.2015
Salon Katarina je doniral dobitke za srečelov prostovoljnemu gasilskemu društvu Zavratec, kajti za 30 let obstoja jim bodo igrali Modrijani. Česitike dobitnikom.


Donacija za krajevni praznik

petek, 17.7.2015
Salon Katarina je doniral nekaj dobitkov na srečelovu na vikend prazniku v Kanomlji. Dobitnikom čestitamo!


Donacija na gasilski veselici Vrsnik

petek, 10.7.2015
Salon Katarina je doniral dobitke za srečelov na veselici PGD Vrsnik. Čestitamo nagrajencem!


Donacija na 34.festivalu idrijske čipke

nedelja, 21.6.2015
Salon Katarina ej s ponosom doniral darilni bon najstarješi in najstarejšemu udeležencu tekmovanja v kleklanju. Čestitke prejemnikoma!


Donacija KUD-u Zarja Zakriž

nedelja, 14.6.2015
Salon Katarina je doniral nagrade za bogat srečelov v Zakrižu na prireditvi IGRE V ŽIVALSKEM VRTU. Vabljeni!


Krvodajalska akcija

petek, 6.2.2015
Lastnica salona za pedikuro in nego telesa, Katarina Mohorič, se je udeležila krvodajalske akcije Rdečega križa. V tridnevni zimski akciji se je v OŠ Idrija, kljub slabemu vremenu, udeležilo 697 krvodajalcev, od tega jih je 60 prvič darovalo kri in med njimi je bila tudi Katarina Mohorič. Izjava K.M.:"Ponosna in vesela sem za to, da sem tako zdrava in se odločila, da darujem kri. Večkrat se to že hotela storiti pa nisem zbrala dovolj poguma, no, evo, pogum je zdaj tu. Odločila sem se in pogumno odšla na krvodajalsko akcijo, uspešno opravila začeten vpis, anketo in pregled pri zdravnici ter tudi potem v odvzemu krvi. Počutje po odvzemu 420ml krvi je bilo zelo odlično. Vsekakor se bom krvodajalske akcije še udeležila."


2014

Donacija za srečelov

petek, 18.7.2014
Salon Katarina je bil ponovno radodaren in prispeval bogate nagrade za srečelov. Mlado gasilsko društvo Zavratec je organiziralo super zabavo z ansamblom Modrijani.


Donacija

nede

lja, 6.7.2014

Ker je Salon Katarina oz. Katarina Mohorič s.p. zelo radodarna, je tudi tokrat prispevala nekaj za srečelov v Šebreljah, kjer se je odvijala že 8. tradicionalno športno zabavno prireditev ŠD TEXAS. Čestitke vsem dobitnikom!


Donacija za srečelov

sobota, 28.6.2014
Salon Katarina je doniral za srečelov na gasilski prireditvi na igrišču Bara Antonio v Trebenčah. Poskrbeli so za hrano, pijačo, zabavni program in bogat srečelov. Čestitke vsem dobitnikom naših lepih nagrad Salona Katarina.

Donacija za srečelov na "Igre v živalskem vrtu"

sobota, 14.6.2014
Salon Katarina je doniral odlične kozmetične artikle kozmetike LCN in darilne bone za srečelov, ki se je odvijal v Zakrižu. "Igre v živalskem vrtu" potekajo kot razstava domačih kmečkih živali, zato je prireditev zanimiva za družine z otroki. Verjamem, da ste veseli naših nagrad. Čestitke vsem srečnim izžrebancem!


2013

Sponzor rally posadki

petek, 18.10.2013
Ponosni smo, da smo lahko del ekipe rally posadke na Rally Idrija v Yugo pokalu. Posadka z odličnim voznikom Rokom NARTNIKOM in sovoznico Martino LAZAR sta si pridobila naslov prvaka.


Donacija na Oglarskem prazniku

petek, 23.8.2013
... v Krnicah. Čestitke dragim izžrebancem srečelova na tridnevnem prazniku v Krnicah.


Tradicionalno srečanje upokojencev

sobota, 6.7.2013
V soboto 6.7. so se ponovno tradicionalno srečali upokojenci na Vojskem. Prisotnih je bilo več društev: Žiri, Gorenja vas, Sovodenj, Cerkno in Idrija. Salon Katarina, pedikura in nega telesa, jim je doniral več darilnih donov z določeno vrednostjo. Srečnih izrebancem srečelova iskreno čestitamo in vljudno vabimo v salon na pedikuro :) Več si lahko preberete na http://www.posrcumlad.si/idrija/novice.html


Sponzor team-a na Oviratlon Pokljuka 2013

nedelja, 16.6.2013
Lastnica salona, pedikerka Katarina in njen mož sta se odločila, da se podata na oviratlon na okljuki, kateri je netekmovalnega značaja. Oviratlon je preizkušnja samega sebe na 8 do 10 kilometrov dolgi poti z različnimi ovirami. Ovire so narejene po vzoru preizkusa in treninga pripadnikov modernih specialnih enot s celega sveta. Nekatere od njih je treba preplezati, skozi druge se moramo splaziti, pri tretjih potrebujemo kanček poguma ... Če ste si vedno želeli poizkusiti, kako trenirajo specialci, imate sedaj idealno priložnost. Oviratlon ni tekmovanje, je več kot to. Je edinstveni športni dogodek, ki bo na novo začrtal slovenski prostor vzdržljivostnih športov. Na oviratlonu ne boste bili bitke s časom, ampak s samim seboj. Oviratlon je preizkus vzdržljivosti, moči in spretnosti ob pomoči vašega najboljšega prijatelja, sorodnika, sodelavca ali popolnega neznanca. Prijateljstvo, sodelovanje in nesebična pomoč so v sodobnem času prepogosto spregledani. Občutek, ko nekomu priskočiš na pomoč pri prečkanju ovire, je nepozaben. Oviratlon je športni dogodek, kjer vaš izgled, starost ali oprema, ki jo nosite, nimajo pomena. Bolj pomembna je dobra energija, ki je nalezljiva. Naš skupni namen je, da ovire premagate brez nadležne merilne ure za vratom in sotekmovalcev, ki se rinejo mimo vas v borbi za 322. mesto. Športne prireditve naj bi bile zabavne, dinamične in sproščene. Oviratlon je vse to in še več. Je prireditev, ki vam obljublja nepozabno druženje in spoznavanje ljudi v popolnoma novi luči. Kdo ve, morda boste tam spoznali novega prijatelja ali partnerja. Pridite in sprejmite izziv Oviratlona, atraktivnega in najbolj prvinskega preizkusa, ki se ga boste v življenju udeležili. Želja premagati samega sebe vas bo gnala naprej, drugi pa vas bodo ob tem spodbujali. Oviratlon je doživetje, ki vam bo spremenilo življenje. Morda bo postal celo vaš način življenja. Katarina in Sebastijan sta oblečena v tekaško majico Salona Katarina. 17.6. IZJAVA Katarina: "Super doživetje, vesela in srečna sem, da sva se ga udeležila in ponosna nase, da sem pretekla in la čez vse ovire. Upam, da bo tako tudi v mojem življenju. Lepa in zelo blatna izkušnja. Naslednje leto spet in v večjem številu."


Donacija za 32. čipkarski festival

petek, 14.6.2013
Tokrat je Salon Katarina za mlade kleklarjice doniral izredno kvalitetno kozmetične proizvode LCN. Več lahko preberete na www.festivalidrijskecipke.si/si/

2012

Donacija nagrad na Oglarskem prazniku

sobota, 25.8.2012
Salon Katarina je doniral uporabne nagrade trem najboljšim v spretnostnih igrah na prireditvi Turističnega društva Idrijske Krnice na 7. Oglarskem prazniku.


Donacija za srečelov na Medvedjem Brdu

sobota, 4.8.2012
KS Trate, KŠD Trate, Turistično društvo Medvedje Brdo in Rovtarske Žibrše ter PGD Medvedje Brdo skupaj prirejajo že 24.Kmečki praznik v nedeljo 5.8. Salon Katarina je doniral nekaj majhnih praktičnih nagrad za srečne izžrebance srečelova.


Donacija PGD Ledine

sobota, 28.7.2012
Salon Katarina je doniral artikle ter darilne bone za srečelov in glavno nagrado na veselici, katero prireja PGD Ledine v soboto 28.7. v Ledinah.


Donacija za nagrade srečelova Krajevnega praznika Kanomlja

petek, 20.7.2012
21.7. in 22.7. Krajevna skupnost Kanomlja prireja zabavo za mlado in staro. Salon Katarina je zanj prispeval zelo uporabne nagrade, nagrade izžrebanih srečk srečelova.


Donacija na 31.čipkarskem festivalu

petek, 15.6.2012
Tokrat je Salon Katarina za mlade kleklarjice doniral bpa free bidone za vodo 0,6 litrske.
Več lahko preberete na www.festivalidrijskecipke.si/si


Donacija za udeležence Gasilskega izziva Idrija 2012

sobota, 2.6.2012
Salon Katarina je doniral za spektakel Gasilski izziv Idrija 2012 v Idriji. Izvedli so odprto tekmovanje gasilskih dvojic za prehodni pokal Gasilski izziv. Gasilske napadalne dvojice so se v soboto 02.6.2012 ob 14 uri pod polno obremenitvijo gasilskih zaščitnih oblek in dihalnega aparata, pomerile v fizično zelo zahtevnem premagovanju ovir. Vzporedno z izzivom je potekal tudi mladinski gasilski izziv, kjer so se na prirejenem poligonu pomerili gasilci iz mladinskih vrst. Niso pa pozabili niti na najmlajše, saj so imeli prav poseben poligon, kjer so se lahko prelevili v čisto prave gasilce. Bravo naši gasilci!!!


Predavanje in donacija udeležencem družabnega večera Društva upokojencev

petek, 18.5.2012
Društvo upokojencev Idrija je v gostilni Žlikrof v Idriji organiziralo za vse njihove člane in ostale udeležence poseben družabni večer z večerjo in plesom. Salon Katarina je doniral nekaj kozmetičnih artiklov za žrebanje med udeleženci ter jim podaril posebno ugodnost, katera velja do 31.12.2012. Katarina Mohorič pa je kot pedikerka podrobneje razložila pomen zdravega in negovanega stopala ter nohtov na nogah - pedikure.